MOPAN Suceava

Lady Gaga se simte ˝extrem de neîmplinită˝ în postura de compozitoare în ciuda faptului că are un lung șir de hit-uri semnate de ea, scrie contactmusic.com.

Interpreta piesei ´Poker Face´ are o mulțime de single-uri de succes semnate de ea, dar insistă că este abia în ˝copilărie˝ ca scriitoare de cântece.

Ridicând premiul ´Contemporary Icon´ la cea de-a 46-a gală anuală Songwriters Hall of Fame pe 18 iunie, ea a spus: ˝Simt că am de făcut multă treabă fiindcă, personal, mă simt o compozitoare extrem de neîmplinită. Din moment ce eroii mei au făcut niște lucruri la care eu pot doar visa, simt că sunt în copilărie ca scriitoare și mă gândesc că… până în acest moment al carierei mele am avut niște suișuri și niște coborâșuri și câteva momente între acestea. Vă mulțumesc pentru că ați ales să mă onorați pentru singurul lucru pe care știu că îl am, adică bătăile inimii mele – cântecele pe care le compun. ˝

Starul, în vârstă de 29 de ani, a mulțumit, de asemenea, apropiatului ei prieten și colaborator Tony Bennett, dar și Lindei Perry, care a interpretat o versiune mai lentă a piesei sale ´Bad Romance´ când a urcat pe scenă, conform sursei citate.

Ea a adăugat: ˝Sunt atât de recunoscătoare deoarece Tony are întotdeauna grijă de mine. Și sunt onorată că a fost aici în această seară să-mi înmâneze premiul. Și sunt onorată și fiindcă Linda Perry a fost aici. Îi consider a fi sinceri și două dintre influențele majore din viața mea. ˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava