Concert pascal
MOPAN Suceava

Lady Gaga a schimbat mai multe costumații în show-ul ei de la Hollywood Bowl, pe care l-a susținut alături de Tony Bennett în weekend-ul trecut, dar piesa vestimentară favorită a fost o rochie roz creată de sora ei, scrie contactmusic.com. Artista a declarat că a fost o ˝bucurie˝ să cânte într-o rochie realizată de sora ei. Starul, în vârstă de 29 de ani – care este arhicunoscută pentru stilul ei ciudat-excentric și pentru costumațiile sale îndrăznețe – a schimbat mai multe ținute în timpul concertului susținut alături de Tony Bennett la Hollywood Bowl, în California, sâmbătă (30 mai), dar preferata ei a fost o rochie roz decorată cu o fundă mare în talie, creată pentru ea de sora ei mai mică, Natali Germanotta, împreună cu realizatorul ei de costume Perry Meek.

Cântăreața a scris pe Twitter, alături de o fotografie ce o prezintă pe ea purtând rochia: ˝Ce bucurie să cânt ´La Vie En Rose´ într-o rochie făcută de sora mea, Natali Germanotta, și de Perry Meek. ˝ Interpreta piesei ´Telephone´ a îmbrăcat mai multe creații spectaculoase la concert – în care ea, alături de amicul ei, în vârstă de 88 de ani, a cântat o serie de melodii jazz și câteva single-uri de pe albumul lor, ´Cheek to Cheek´ – și a uimit mulțimea prezentă cu o rochie roșie îndrăzneață care avea o fustă din pene, pe care a purtat-o în timpul piesei ´I Can’t Give You Anything But Love´, conform sursei citate.

Ea a glumit cu referire la rochia roșie: ˝Îmi pare rău, Tony.˝ De asemenea, Gaga a mărturisit în timpul show-ului că este un vis ceea ce se îmtâmplă acolo. Ea a spus: ˝Acesta este un vis pentru mine. Mulțumesc pentru că ești alături de mine, Tony!˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava