Lady Gaga a susținut un spectacol-surpriză în clubul londonez de jazz Ronnie Scott marți, 9 iunie, potrivit contactmusic.com.
Interpreta piesei ´Do What U Want´ avea programat un concert caritabil la Royal Albert Hall alături de colaboratorul ei de pe albumul ´Cheek to Cheek´, Tony Bennett, în seara zilei de marți, dar acesta a fost anulat după ce cântărețul s-a îmbolnăvit de gripă, așa că artista a decis să susțină un show improvizat la emblematicul club din Soho.

Starul, în vârstă de 29 de ani – care s-a logodit la începutul acestui an cu actorul Taylor Kinney – a ajuns la locație într-un Rolls Royce, înainte de a susține un spectacol de 30 de minute împreună cu trupa ei în timpul ´Late Late Show´ al clubului. Reprezentația a inclus o reinterpretare vibrantă a hit-ului din 1966 ´Bang Bang (My Baby Shot Me Down)´ al lui Cher și alte numere de jazz pe care în mod normal le-ar cânta cu Tony, mai scrie sursa citată.

Purtând ciorapi-plasă rupți și o costumație din piele, interpreta piesei ´Born This Way´ a uimit cu spectacolul susținut, cei din public postând pe Twitter despre eveniment.
Unul dintre norocoșii prezenți acolo a scris: ˝Sunt atât de fericit că am șansa să o văd pe Gaga cântând jazz la clubul Ronnie Scott. A fost incredibil. Ce interpretă și artistă grozavă. Legendar.˝

Lady Gaga nu este prima persoană faimoasă care a animat scena ´Late Late Show´ a localului – care are loc după show-ul principal, de luni până sâmbătă, până la ora 3 dimineața – înaintea ei găzduind interpretări ale lui Prince, Mos Def și Stevie Wonder.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Sarbatori Fericite
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava