Concert pascal
MOPAN Suceava

Lady Gaga a susținut un spectacol-surpriză în clubul londonez de jazz Ronnie Scott marți, 9 iunie, potrivit contactmusic.com.
Interpreta piesei ´Do What U Want´ avea programat un concert caritabil la Royal Albert Hall alături de colaboratorul ei de pe albumul ´Cheek to Cheek´, Tony Bennett, în seara zilei de marți, dar acesta a fost anulat după ce cântărețul s-a îmbolnăvit de gripă, așa că artista a decis să susțină un show improvizat la emblematicul club din Soho.

Starul, în vârstă de 29 de ani – care s-a logodit la începutul acestui an cu actorul Taylor Kinney – a ajuns la locație într-un Rolls Royce, înainte de a susține un spectacol de 30 de minute împreună cu trupa ei în timpul ´Late Late Show´ al clubului. Reprezentația a inclus o reinterpretare vibrantă a hit-ului din 1966 ´Bang Bang (My Baby Shot Me Down)´ al lui Cher și alte numere de jazz pe care în mod normal le-ar cânta cu Tony, mai scrie sursa citată.

Purtând ciorapi-plasă rupți și o costumație din piele, interpreta piesei ´Born This Way´ a uimit cu spectacolul susținut, cei din public postând pe Twitter despre eveniment.
Unul dintre norocoșii prezenți acolo a scris: ˝Sunt atât de fericit că am șansa să o văd pe Gaga cântând jazz la clubul Ronnie Scott. A fost incredibil. Ce interpretă și artistă grozavă. Legendar.˝

Lady Gaga nu este prima persoană faimoasă care a animat scena ´Late Late Show´ a localului – care are loc după show-ul principal, de luni până sâmbătă, până la ora 3 dimineața – înaintea ei găzduind interpretări ale lui Prince, Mos Def și Stevie Wonder.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava