Starul pop transformată în guru al modei, Victoria Beckham, a donat 25 de piese vestimentare de designer din garderoba fiicei sale, Harper, în scop caritabil, conform contactmusic.com.

Fosta componentă a trupei Spice Girls și-a arătat sprijinul față de ´Salvați Copiii Marea Britanie´ prin donarea de articole, din dulapul fiicei ei de 3 ani, la vânzarea organizată în scop caritabil de ´Fashion Saves Lives´ (´Moda salvează vieți´).

Ținutele vor fi vândute pe 18 iunie la magazinul ´Mary’s Living & Giving´ din Londra și 100% din banii încasați vor merge pentru susținerea campaniei, care are ca scop să pună capăt morții infantile ce poate fi prevenită până în anul 2030, mai notează sursa citată.

Beckham a spus: ˝Sunt încântată să-mi arăt sprijinul pentru minunata activitate a ´Salvați Copiii´ prin intermediul vânzării ´Fashion Saves Lives´ (´Moda salvează vieți´). Ca mamă, cred cu înverșunare că toți copiii, oriunde trăiesc, au dreptul la o viață fericită și sănătoasă. Fiecare poate să joace un rol prin achiziționarea sau donarea de haine, asigurând copiilor din întreaga lume șansa la un viitor mai luminos.˝

Alte staruri care au donat pentru vânzarea organizată sunt: supermodelul Kate Moss, designerul vestimentar Jade Jagger și Melanie Chisholm, fosta colegă de trupă a Victoriei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava