Concert pascal
MOPAN Suceava

Lady Gaga şi Jennifer Lopez au fost prezente la ceremonia de învestire a lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al SUA. Lady Gaga a intonat imnul naţional, în vreme ce Jennifer Lopez a susţinut un spectacol muzical separat, la acelaşi eveniment. Ceremonia de preluare a mandatului de preşedinte de către Joe Biden a fost una restrânsă, desfăşurată în condiţii speciale, din cauza pandemiei de COVID-19, notează click.ro.

Ceremonia de învestire a lui Joe Biden în funcţia de preşedinte şi a Kamalei Harris în funcţia de vicepreşedinte a cuprins transmisiuni găzduite de actorul Tom Hanks, cu reprezentaţii Bruce Springsteen, John Legend, Foo Fighters, Jon Bon Jovi, Justin Timberlake şi Demi Lovato.

Cântăreaţa Lady Gaga a interpretat imnul naţional, iar Jennifer Lopez a combinat piesele ”This Land Is Your Land” și ”America the Beautiful”. JLo a oferit și un mic moment inedit, cântând ”Let’s get loud” la finalul prestației, o referință la una dintre piesele ei și recitând din Jurâmântul SUA în spaniolă. La ceremonie a mai cântat şi Garth Brooks, care a interpretat piesea ”Amazing Grace”, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/lady-gaga-si-jennifer-lopez-au-cantat-la-ceremonia-de-investire-lui-joe-biden

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava