Lady Gaga – care s-a logodit cu actorul Taylor Kinney de Valentine’s Day, după patru ani de relație –  își dorește ca Tony Bennett, în vârstă de 88 de ani, să-i cânte la nuntă. Artista a lansat anul trecut un album de duete, ‚Cheek to Cheek’, împreună cu Bennett.

Un apropiat al cuplului susține că vedeta în vârstă de 28 de ani a început deja să facă planurile pentru nuntă și că vrea să se căsătorească la vila sa din Malibu, California, anul acesta. „Vila se află în Malibu, totul este înconjurat de munți acolo. Ea spune că acela este cel mai apropiat loc de rai.”, a spus sursa revistei Life&Style, potrivit contactmusic.com.

De asemenea, autoarea hit-ului ‚Applause’ vrea să invite un număr mic de celebrități la nunta sa, printre care Donatella Versace și Kelly Osbourne. „Prietenii ei celebri norocoși vor fi acolo.”, a adugat aceeași sursă.

Cântăreața, în vârstă de 28 de ani, a spus ‚DA’, după ce iubitul ei, actorul Taylor Kinney, a cerut-o în căsătorie de Valentine’s Day. Artista și-a anunțat fanii că va deveni curând o femeie căsătorită, pe Instagram, potrivit contactmusic.com: „Mi-a dăruit inima lui de Valentine’s Day, iar eu am spus DA!”, a scris Lady Gaga pe contul de socializare, alături de fotografia cu inelul cu diamant în formă de inimă pe care iubitul ei i l-a dăruit când a cerut-o de soție.

Lady Gaga și Taylor Kinney s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru videoclipul ‚You and I’ al cântăreței, în 2011, și de atunci formează un cuplu. Zvonurile privind o eventuală logodnă au început de câteva luni. „Chiar nu mă pot imagina alături de altcineva.”, a spus Gaga, în decembrie, când a fost întrebată de Howard Stern despre căsătorie. „El este bărbatul potrivit. Simt asta. Știu asta.”, a adăugat artista, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava