Concert Pascal

Lana Del Rey se chinuiește să-și scrie noul album, informează contactmusic.com.
Interpreta hit-ului ‘Summertime Sadness’ lucrează la un nou material discografic, o continuare a celui pe care l-a lansat în 2012, ‘Born To Die’, dar mărturisește că nu știe încă ce să le răspundă oamenilor atunci când este întrebată cum va fi noul material, pentru că nici nu s-a apucat încă de el.

Ea a declarat, potrivit sursei citate: ”Când oamenii mă întreabă despre el, trebuie să fiu sinceră – chiar nu știu… Nu vreau să spun: ‘Da, cu siguranță viitorul album va fi mai bun decât acesta’, pentru că nici măcar nu-mi pot închipui cum va suna următorul. Muza mea nu prea mai apare. Vine doar câteodată, lucru care mă enervează la culme.”

Lana – pe numele său real Elizabeth Woolridge Grant – a fost catapultată în lumina reflectoarelor o dată cu lansarea primului ei single, ‘Video Games’, în 2011, și de atunci i-a fost tot mai greu să-și găsească inspitrația în ‘lumea de afară’.

”Este mult mai greu să fii un observatory, atunci când oamenii sunt cu ochii pe tine. Trebuie să sapi în adâncul tău pentru a găsi inspirația, pentru că lumea de afară devine un loc mult mai greu de descris în cuvine.”, a mai spus cântăreața, potrivit sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava