• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

In cadrul celei de a XX-a ediţii a prestigioasei reuniuni anuale aflate sub egida Zilele Convorbiri Literare, ce va avea loc la Iaşi în intervalul 21-24 aprilie, scriitoarea Angela FURTUNĂ îşi va lansa şi cea mai recentă carte, scoasă la Editura Integral, Bucureşti, 2016, sub titlul Primul meu kaddish –  Texte salvate din exod, cu o copertă de Maestrul Devis GREBU. Autoarea va oferi autografe şi un recital din lirica proprie. 

Lansarea Textelor salvate din exod, alături de alte evenimente literare notabile, este prevăzută pentru data de 23 aprilie, 10h, la Casa cu absidă de la Sediul Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Iaşi, cu prilejul Zilei internaţionale a cărţii şi a drepturilor de autor şi prilejuit şi de Ziua România citeşte.

Angela Furtună este invitată oficial, alături de alţi importanţi scriitori români şi străini,  să participe la celebrarea revistei Convorbiri Literare, una din cele mai celebre instituţii ale culturii scrise de limbă română, eveniment organizat de Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Iaşi, Consiliul Judeţean Iaşi şi Primăria Iaşi, în parteneriat cu Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi şi Filarmonica „Moldova” din Iaşi. La manifestări va fi prezent Preşedintele Uniunii Scriitorilor din România, domnul Nicolae Manolescu, care va susţine o conferinţă, alături de Preşedintele Filialei Iaşi a USR, director al revistei Convorbiri Literare şi al Fundaţiei Poezia, scriitorul Cassian Maria Spiridon . Scriitorii prezenţi la Iaşi la suita de evenimente vor oferi şi câteva recitaluri şi lecturi publice, sesiuni de autografe şi întâlniri cu cititorii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava