• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Vineri, 27 aprilie 2018, orele 10.00, în Sala ,,Nicolae Labiș” din cadrul Instituției Prefectului Suceava are loc Conferința de deschidere a proiectul regional ”Tineri activiști pentru apărarea drepturilor persoanelor cu dizabilități (DIZAB-TIN-ACT)”.

Prin acest proiect tineri cu dizabilități cu vârste între 22 și 35 ani din patru județe din regiunea Nord-Est (Suceava, Botoșani, Iași și Neamț) vor învăța cum să-și susțină cauza, cum să lupte pentru apărarea drepturile lor.

Practic, acești tineri, care de regulă își afirmă timid opiniile, vor intra într-un program de instruire și mentorat, pentru ca, până la finalul proiectului, 24 dintre ei să poată deveni activiști din rândul persoanelor cu dizabilități. De asemenea, și 12 reprezentanți ai ONG-urilor din domeniu, vor fi instruiți să lucreze alături de acești tineri.

Tot pe durata proiectului, tinerii activiști vor fi sprijiniți să organizeze evenimente publice în care să poarte mesajul celor cca 6.000 de persoane cu dizabilități, ceea ce ar putea reprezenta o premieră la nivelul multor localități.

Proiectul este implementat de Asociația Centrul de Consiliere, Psihoterapie și Dezvoltare Umană – Psihascend în perioada aprilie 2018 – martie 2019, în parteneriat cu Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina, Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale (FONSS), Confederation of European Social Firms, Employmentinitiativesand Social Cooperatives (CEFEC) și Asociația Biosilva.

DIZAB-TIN-ACT este realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program dezvoltat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România, Raiffeisen Bank și Ursus Breweries.

Mai multe detalii despre proiect puteţi obține online pe facebook https://www.facebook.com/DizabTinAct/, pe site-ul asociației http://www.psihascend.ro/, la sediul nostru din municipiul Suceava,bld. pref. Gavril Tudoraș, nr.13A sau la nr. de tel: 0752.323.881 – coordonator proiect, Petru Vasile Gafiuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava