MOPAN Suceava

Programul Transnațional Dunărea finanțat din fonduri structurale ale UE – Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) și fonduri externe UE – Instrumentul de Asistență Preaderare (IPA II) și Instrumentul European de Vecinătate (ENI), a lansat astăzi, 09 mai 2017, al doilea apel de propuneri de proiecte care este deschis în perioada 09.05.2017  – 06.06.2017 (orele 15:00 CET).

Pentru prioritățile 1, 2 și 3, există anumite Obiectivele Specifice restricționate, deoarece doar temele indicate și evidențiate în Anunțul de deschidere a apelului vor fi luate în considerare în vederea finanțării, pe baza unei evaluări calitative.

Programul alocă pentru acest apel de proiecte un buget de 50.834.974,48 euro FEDR, 4.420.498,53 euro IPA și 4.653.192,00 euro ENI. Contribuția maximă a UE în aceste proiecte va fi de maxim 85% (pentru FEDR, IPA și ENI).

Beneficiarii eligibili sunt: autorități locale/regionale/naționale, organisme de drept public, grupări europene de cooperare teritorială (GECT), organizații internaționale și organisme private, inclusiv IMM-uri din toate județele țării.

Programul susține politica de integrare în zona Dunării prin proiecte care abordează provocări cheie și oportunități ale acestei regiuni. El oferă sprijin financiar proiectelor implementate de un parteneriat transnațional extins și care vor avea ca obiectiv dezvoltarea unei Regiuni a Dunării mai innovative, mai accesibile și mai sustenabile.

Aria eligibilă a Programului este constituită din 14 state: Austria, Bulgaria, Cehia, Germania (landurile Baden Wurttemberg si Bavaria), Ungaria, România, Slovenia, Slovacia, Bosnia si Hertegovina, Muntengru, Serbia, Moldova si Ucraina (oblasturile Chernivetska, Ivano-Frankiviska, Zakarpatska, Odessa).

Surse de informare: www.interreg-danube.eu, http://mdrap.ro/dezvoltare-regionala/-4970/-7572/-7498

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava