Noua iubită a lui Macaulay Culkin l-a ajutat pe actor să scape de dependența de droguri. Starul din ‘Home Alone’ are o relație cu Jordan Lane Price – care seamănă izbitor de bine cu fosta lui iubită, Mila Kunis – iar prietenii celor doi spun că Jordan a avut o influență pozitivă fantastică asupra lui Macaulay, potrivit contactmusic.com.

”Pentru prima dată după mulți ani, Macaulay arată fericit și sănătos. Jordan l-a salvat din iadul dorgurilor și este ironic faptul că ea a fost dublura lui Mila, care l-a părăsit din cauza dependenței lui de droguri.”, a declarat o sursă. Aceeași sursă a adăugat, potrivit ContactMusic: ”Chiar dacă lui Jordan îi place să consume alcool, nu se droghează și i-a arătat și lui Macaulay că nu are nevoie de droguri pentru a fi fericit. Deasemenea, i-a spus clar că, dacă va folosi iar, îl va părăsi.”

Macaulay Culkin a început să se întâlnească cu Mila Kunis în 2002, după destrămarea mariajului său cu Rachel Miner. S-au despărțit în 2010, iar acum potrivit presei de peste ocean, Mila se pregătește să se căsătorească cu Ashton Kutcher.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava