Noua iubită a lui Macaulay Culkin l-a ajutat pe actor să scape de dependența de droguri. Starul din ‘Home Alone’ are o relație cu Jordan Lane Price – care seamănă izbitor de bine cu fosta lui iubită, Mila Kunis – iar prietenii celor doi spun că Jordan a avut o influență pozitivă fantastică asupra lui Macaulay, potrivit contactmusic.com.

”Pentru prima dată după mulți ani, Macaulay arată fericit și sănătos. Jordan l-a salvat din iadul dorgurilor și este ironic faptul că ea a fost dublura lui Mila, care l-a părăsit din cauza dependenței lui de droguri.”, a declarat o sursă. Aceeași sursă a adăugat, potrivit ContactMusic: ”Chiar dacă lui Jordan îi place să consume alcool, nu se droghează și i-a arătat și lui Macaulay că nu are nevoie de droguri pentru a fi fericit. Deasemenea, i-a spus clar că, dacă va folosi iar, îl va părăsi.”

Macaulay Culkin a început să se întâlnească cu Mila Kunis în 2002, după destrămarea mariajului său cu Rachel Miner. S-au despărțit în 2010, iar acum potrivit presei de peste ocean, Mila se pregătește să se căsătorească cu Ashton Kutcher.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava