Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Ucrainei are toată atenția lumii îndreptată către el din cauza războiului ce a început. Volodimir Zelenski trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale politice, aceea de a rezista în fața Rusiei, notează click.ro.

Președintele Ucrainei, însă, nu este singur în fața acestui mare obstacol, ci sprijinit de frumoasa sa soție, pe care o cunoaște de pe vremea de când era elev, conform clickpentrufemei.ro.

Povestea lui Volodimir Zelenski și a Elenei Kiyashko a început după absolvirea școlii, însă cei doi s-au cunoscut încă de pe băncile școlii. Elena mereu l-a sprijint pe soțul său în carieră, ba chiar a fost un pilon important în atingerea scopului de a ajunge președintele Ucrainei.

Volodimir Zelenski este un fost actor, producător, prezentator TV, ce și-a exprimat dorința de a avea cea mai înaltă funcție în stat. Deși nu avea experineță politică, popularitatea sa a crescut simțitor când și-a anunțat candidatura în 2019. Trecutul său curat, fără scandaluri, a atras atenția publicului ce l-a plăcut imediat. Tânărul, actual președinte, a fost o mereu persoană discretă cu viața privată, dar a ținut mereu să precizeze că este fercit în căsnicia sa și nu și-ar dori altceva.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/povestea-de-dragoste-dintre-presedintele-ucrainei-411860.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava