Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri 29 septembrie, sub auspiciile asociației „România prinde rădăcini” și AQUA Carpatica, la Casa de Cultură din Rădăuți a avut loc prima etapă din „Acțiunea Bucovina Curată”.  Rădăuțeanul Mihai Tatulici, cetățean de onoare, scriitor și producător de televiziune, împreună cu editura „Școala ardeleană” au organizat lansarea volumului de nuvele „Vin râmele”.

Cartea s-a  oferit gratuit tuturor celor care au acceptat să adere voluntar la „Acțiunea Bucovina Curată”. Campania se va întinde pe o durată de 5 ani, primul obiectiv al campaniei fiind să atingem nivelul de curățenie al Bucovinei din anul 1900, când provincia era cea mai curată din toate cele locuite de români.  În prezența președintelui Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, alături de primarul Bogdan Andrei Loghin, pe scenă au urcat: Prof. univ. dr. Ioan Cristescu, directorul Muzeului literaturii române, George Dâncu, directorul editurii ”Școala ardeleană”, Mirel Curea, prim redactor șef adj. ”Evenimentul zilei”, Sorin Freciu, director money.ro, Lucian Bondoc, avocat, Baroul București și Mihai Tatulici.

Fiind unul ditre primii semnatari ai adeziunii la această campanie, Bogdan Loghin a declarat: „ Mă bucur și vă mulțumesc că ați ales Bucovina pentru această campanie și pentru aprecierile pozitive referitoare la frumusețea și curățenia municipiului Rădăuți. Eforturile colective care se fac pentru o Bucovină curată nu sunt suficiente și abordarea pornește în esență de la educație, de la generația prezentă aici în sală, care dacă este educată să păstreze curățenia, deja contribuie alături de noi, de cei din administrație, într-un efort comun pentru o Bucovină curată. Împreună pentru cultură, împreună pentru viitor!”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava