Concert pascal
MOPAN Suceava

Lena Dunham spune că actorul Joaquin Phoenix a făcut-o să devină vegană, după discursul sensibil despre mediul înconjurător pe care acesta l-a susținut, după ce i-a fost înmânată statueta Oscar pentru ‘Cel mai bun actor în rol principal’.

În cadrul unui discurs îndelungat de acceptare, Joaquin Phoenix a făcut un apel plin de pasiune pentru ca oamenii să nu se mai lupte unii cu ceilalţi şi să înceteze „prădarea” resurselor naturale, actorul subliniind mai ales cruzimea întâlnită în industria produselor lactate, potrivit contactmusic.com. Parte din discursul său a sunat așa: „Cred că am devenit foarte deconectaţi de lumea naturală. Mulţi dintre noi suntem vinovaţi de o viziune egocentristă asupra lumii, credem că suntem centrul Universului. Ne simţim îndreptăţiţi să inseminăm artificial o vacă şi să îi furăm puiul, chiar dacă strigătele sale de disperare sunt inconfundabile. Apoi îi luăm laptele care e destinat puiului şi îl punem în cafeaua şi în cerealele noastre. Ne temem de ideea de schimbare personală, pentru că noi credem că trebui să renunţăm la ceva, să sacrificăm ceva. Dar oamenii sunt cei mai buni atunci când sunt creativi şi inventivi, iar noi putem crea, putem dezvolta şi implementa sisteme de schimbare care sunt benefice pentru toate fiinţele şi pentru mediul înconjurător.”

Acum, actrița Lena Dunham, în vârstă de 33 de ani, a scris pe Twitter, că discursul starului a facut-o să își schimbe stilul alimentar. „Ei bine, în sfârșit s-a întâmplat – cred cu tărie că Joaquin Phoenix m-a făcut să devin vegană.”, a scris ea, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava