Concert pascal
MOPAN Suceava

De la pasiune, la violență a fost doar un pas, iar Daniela Crudu nu este singura divă bătută de iubit. Cântăreața Alexandra Stan, fostele asistente tv Bianca Drăgușanu, Andreea Spătaru și Mădălina Pamfile au fost schilodite de partenerii lor de viață. Arse cu țigara, trase de păr sau lovite peste picioare, cam acestea sunt „tratamentele” la care au fost supuse, potrivit click.ro.

Situația prin care a trecut Daniela Crudu (30 de ani) dumincă dimineața a șocat showbizul autohton. Bruneta sexy a fost bătută de iubitul croat Sego Dubravko atât de rău, încât a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În iulie 2012, „eleva lui Mazăre”, așa cum i se mai spunea Mădălinei Pamfile (26 de ani) după ce a apărut într-un pictorial pentru adulți alături de fostul primar al Constanței, trecea prin clipe de groază alături de iubitul fotbalist de atunci, Gabi Matei. Sportivul a bătut-o și a tăiat-o cu lama, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/si-ele-au-fost-batute-de-iubiti-alexandra-stan-bianca-dragusanu-andreea-spataru-si

Arsă cu țigara, tăiată cu lama, snopite în bătaie de iubiți. Daniela Crudu nu e singura care a trăit teroare în amor, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava