MOPAN Suceava

Leonardo DiCaprio (48 de ani) nu se dezminte! Celebrul actor de la Hollywood a pus ochii pe Eden Polani (19 ani), un manechin franco-israelian. Este binecunoscută preferința starului pentru femei mult mai tinere. Până acum, toate iubitele sale au avut sub 25 de ani, notează click.ro.

Deși vârsta lui înaintează, a lor…scade! Leonardo DiCaprio a fost văzut recent alături de Eden Polani, într-un club din Detroit.

„Leo și Eden au stat unul lângă altul, au vorbit și s-au bucurat de muzică”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic Daily Mail, conform sursei citate.

Starul care are o avere de 300 milioane de dolari, i-ar putea fi tată noii sale cuceriri, între ei fiind o diferență de 29 de ani. Adolescenta nu era născută atunci când „Titanic” rula în cinematografe. Relația lor nu este încă oficială, însă potrivit zvonurilor, actorul este foarte interesat de tânără, relatează tabloidul britanic Daily Mail. Având în vedere că în ultimele zile Leo a fost ținta glumelor pe toate rețelele sociale, oamenii amuzându-se pe seama diferenței de vârstă dintre el și Eden, ar fi de înțeles dacă DiCaprio ar alege să nu recunoască această presupusă relație.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/leo-iubita-cea-noua-putea-sa-ti-fie-fiica-2240721.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava