Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe data de 23 ianuarie va avea loc licitația pentru obiectivul „Sens giratoriu  intersecția străzii Calea Unirii cu străzile Traian Vuia și Apeductului”, a anunțat primarul Ion Lungu.

”S-au montat indicatoarele  rutiere iar săptămâna viitoare vor veni stâlpii de iluminat  din Polonia   și vom finaliza iluminatul public pe Ruta Alternativă Suceava -Botoșani ,tronsonul nr II, strada Apeductului. După terminarea acestui tronson, capătă contur Ruta alternativa Suceava-Botoșani. Urmează in acest an să demarăm  lucrările la ultimul tronson, viaductul peste calea ferata cu ieșire in DN 29. Am finalizat toată documentația si am depus-o la Ministerul Dezvoltării, legată de finanțarea prin Anghel Saligny. Am aprobat demararea procedurilor de expropriere în Consiliul local”, a explicat Lungu.

El a mai  spus că în anul 2024 își propune să dea in funcțiune in totalitate Ruta Alternativă Suceava-Botoșani ,lucru care va conduce la fluidizarea circulației in oraș mai ales in zona comercială.

Licitație pentru desemnarea firmei care va construi sensul giratoriu care se face la intersecția străzii Calea Unirii cu străzile Traian Vuia și Apeductului, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava