Concert pascal
MOPAN Suceava

Lidia Buble a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT, în dosarul în care este acuzată că a dat mită unor polițiști care intenționau s-o testeze cu aparatul etilotest. Alături de cântăreață au mai fost trimise în judecată alte patru persoane, între care și cei doi agenți ai Brigăzii Rutiere a Capitalei care ar fi luat mită de la artistă, potrivit click.ro.

Lidia ar fi fost oprită de un echipaj al Brigăzii Rutiere în timp ce îndrepta către locuința sa din București. Cei doi agenți, un bărbat și o femeie, i-ar fi cerut vedetei să sufle în aparatul etilotest, însă artista a refuzat. Ca sa scape de amendă și să rămână și cu permisul de conducere, cântăreața le-ar fi oferit acestora o sumă de bani.

Ea ar fi dat 900 de lei unor agenţi de poliţie pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest şi pentru a nu fi sancţionată că nu avea declaraţie pe proprie răspundere pe timpul nopţii.

Ancheta pe numele cântăreței ar fi început în perioada stării de urgență din 2020, instituită după intrarea în pandemia de coronavirus. Artista se întorcea acasă, la volanul mașinii sale.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/lidia-buble-trimisa-judecata-pentru-ca-ar-fi-mituit-doi-politisti-de-la-rutiera

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava