MOPAN Suceava

Life Logistics, unul dintre cei 4 furnizori de servicii de manipulare si depozitare a marfurilor din zona libera Agigea, a implementat WMS de la Senior Software. Compania a devenit astfel prima din zona care utilizeaza un sistem de management al depozitelor, reusind pe aceasta cale sa atraga noi clienti si sa isi imbunatateasca relatia cu cei existenti, printre care si IKEA.

Life Logistics isi desfasoara activitatea in incinta zonei libere din portul Agigea si se ocupa cu manipularea si depozitarea de marfuri provenite din relatiile de export – import ale clientilor sai. In 2014 cifra de afaceri a companiei a fost de aproximativ 7,5 mil. RON, in crestere cu 25% fata de anul anterior. Pe parcursul celor 6 ani de activitate, volumul de marfuri manipulate si depozitate a crescut de la 200 de containere pe luna la 600, iar pentru 2016 se estimeaza ca se va ajunge la 900 de containere. Evolutia constanta a afacerii precum si standardele de lucru impuse de clientii mari, precum IKEA, i-au determinat pe managerii companiei sa implementeze o solutie capabila sa gestioneze eficient activitatea din depozit.

„Am decis sa achizitionam un sistem de tip WMS pentru ca aveam probleme pe partea de trasabilitate a paletilor, receptiile si expeditiile de marfa se faceau pe hartie, ceea ce ducea la aparitia erorilor. Odata cu implementarea solutiei WMS de la Senior Software am automatizat activitatea din cadrul depozitului, iar acum avem siguranta ca marfa primita sau expediata este in regula si nu mai avem plangeri ca am avea ceva lipsa sau ca s-a expediat ceva in plus. In prezent, suntem prima companie din Portul Agigea care are un astfel de sistem si acest lucru ne-a ajutat sa atragem noi clienti.” a declarat domnul Ciprian Gheorghita, Administrator Life Logistics.

Inainte de utilizarea solutiei WMS, angajatii Life Logistics erau nevoiti sa verifice manual fiecare palet de marfa si sa il bifeze pe hartie. Acum, manipularea marfurilor se face mult mai rapid cu ajutorul echipamentelor mobile de citire a codurilor de bare. Modul de lucru al angajatilor a fost astfel optimizat, iar acestia pot sa afle printr-o simpla scanare informatii complete cu privire la fiecare palet, sa observe si sa repare in timp util orice greseala.

Un alt beneficiu obtinut de Life Logistics in urma implementarii WMS este consolidarea relatiei cu partenerii, in special cu IKEA, unul dintre clientii principali ai companiei. Prin integrarea solutiei WMSde la Senior Software cu sistemul utilizat de IKEA a fost facilitat transferul direct aldocumentelor in format electronic, ceea ce a dus la imbunatatirea comunicarii dintre cele doua companii.

Despre solutia WMS de la Senior Software:

Solutia WMS de la Senior Softwareeste dedicata gestiunii depozitelor si automatizeaza toate activitatile si fluxurile de lucru specifice. Sistemul este dezvoltat pe platforma Mantis, lider in domeniul furnizarii de sisteme informatice si consultanta pentru logistica din Sud- Estul Europei. WMS utilizeaza cele mai noi tehnologii de manipulare a marfurilor precum coduri de bare, terminale mobile wireless, picking pe baza de indicatori vizuali, voce sau frecventa radio, asigurand o acuratete de 100% in trasabilitatea marfurilor, in conformitate cu ultimele reglementari internationale.

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro si www.seniorsoftware.ro

Despre Senior Software:

Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA, SeniorSCM si SeniorCPM.

Printre clientii Senior Software se numara:

Lemet, Croco, Heinrig Distribution, Roma..nia, Herlitz Romania, Porsche Romania, Formens, Prutul, Prodal 94, Caussade Semences Romania, Sipex Company, Walmark Romania, Fares Trading, Duraziv, Dacia Plant, Sano Vita, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Baltic Invest CEE, Dinamic 92 Distribution, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Sentia, Ocean Fish, DDS Group, Vitacom Electronics, Cord Impex, Duo Distributie etc.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava