MOPAN Suceava

Distribuitorul de produse profesionale pentru infrumusetare – SalonPro – a ales solutiile ERP si Business Intelligence de la Senior Software pentru a facilita accesul la informatie de ultima ora si pentru a imbunatati procesul decizional.

SalonPro este unul dintre cei mai importanti distribuitori de pe piata produselor profesionale destinate saloanelor de infrumusetare. Infiintata in anul 2006, compania acopera intreg teritoriul Romaniei printr-o retea de distributie puternica formata din reprezentanti proprii si redistribuitori. Recent, SalonPro si-a extins reteaua de magazine prin inaugurarea a 6 noi locatii.

Decizia de a inlocui vechiul sistem utilizat in cadrul companiei a fost luata odata cu nevoia managerilor de a avea acces mai rapid la informatie de ultima ora. In plus, datorita cresterii volumului de activitate era necesar ca sistemul ales sa fie capabil sa ofere informatii corecte si sa permita controlul eficient al tuturor componentelor afacerii.

“Sistemele informatice sunt foarte importante in controlarea business-ului pentru ca fara ele nu se poate construi, desfasura si creste o afacere. Am utilizat si inainte o solutie de gestiune care acoperea majoritatea activitatilor noastre, insa de cand utilizam solutiile ERP si Business Intelligence de la Senior Software avem acces mult mai rapid si facil la informatii, reusim sa urmarim mult mai corect rezultatele obtinute pe categorii de produse sau pe zone, vanzarile pe care le-am ratat, dar si sa vedem exact unde ne-am dezvoltat cel mai bine si unde mai avem de imbunatatit. Consider ca solutia SeniorERP este una dintre cele mai bune din piata pe segmentul de distributie.”, a declarat doamna Carmen Oancea, unul dintre Asociatii SalonPro.

Compania a decis implementarea sistemelor Senior Software in baza a doua criterii foarte importante: pe de o parte competentele aplicatiei pe segmentul de distributie, pentru a asigura un grad ridicat de compatibilitate cu activitatea firmei, iar pe de alta parte notorietatea furnizorului.

SeniorERP a indeplinit aceste cerinte, iar beneficiile obtinute sunt evidentiate de doamna Carmen Oancea:“Implementarea solutiei SeniorERP ne-a crescut eficienta pentru ca ne ajuta sa accesam informatiile de care avem nevoie intr-un timp scurt si oricand este necesar. Cateva dintre beneficiile obtinute, de altfel foarte importante pentru noi sunt: urmarirea mai eficienta a stocurilor si a procesului de vanzare, operarea mai rapida a facturilor, vizibilitate crescuta asupra produselor din stoc, asupra gestiunilor multiple. Am facut de asemenea economii importante de timp in obtinerea datelor, iar accesul la informatie ne-a ajutat sa luam decizii mai rapide si mai eficiente.”

Solutia ERP oferita de Senior Software a facilitat implementarea politicilor comerciale in cadrul companiei SalonPro. Astfel, discounturile sunt stabilite la nivel de client sau grupa de produse, iar la crearea unui document de vanzare, preturile sunt calculate in mod automat in functie de acestea. Reduceri pot fi acordate si la nivel de document, in functie de suma finala a acestuia. Mai mult, in ERP pot fi create si gestionate cu usurinta pachete promotionale de tip 2+1 sau in alte combinatii dorite.

Odata cu SeniorERP, managerii SalonPro au implementat si sistemul Business Intelligence, dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor. Cu ajutorul solutiei de raportare si analiza, sunt urmariti indicatori precum vanzari zonale, la nivel de partener sau branduri, profitabilitate samd.

“SeniorVisualBI este utilizat exclusiv la nivel de management si ne ajuta sa verificam vanzarile sau relatia cu furnizorii si partenerii. In plus, putem vedea in orice clipa daca ne-am atins targetele – aspect important pentru business-ul nostru.”, adauga doamna Carmen Oancea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava