Concert pascal
MOPAN Suceava

Lily Allen își vinde hainele de designer ˝abia purtate˝ pe Vestiaire Collective, conform contactmusic.com.

Cântăreața, în vârstă de 30 de ani, a anunțat pe Twitter că a pus la vânzare articolele ei vestimentare de firmă ˝abia purtate˝ – printre care se numără o geantă Chanel și o pereche de cizme Givenchy – pe site-ul Vestiaire Collective, cu prețuri începând de la 90 de lire.

Alături de un link al paginii cu hainele puse la vânzare, Lily a împărtășit: ˝Cine ar vrea să cumpere niște haine de-ale mele abia purtate pe minunatul @VestiaireCo? Go go go.˝

Două rochii – una semnată Alexander McQueen, iar cealaltă Isabel Marant – au fost deja vândute, dar au rămas o pereche de cizme Chloe și o geantă Prada la dispoziția celor interesați, printre multe alte obiecte, mai notează sursa citată.

În timp ce hainele puse la vânzare pe site sunt toate semnate de case de modă celebre, interpreta piesei ´Smile´ a recunoscut anterior că își cumpără majoritatea pieselor vestimentare de la ˝magazine destinate stripperilor˝, fiind încântată să poarte ˝lucruri nepotrivite în locuri nepotrivite˝.

Artista a spus: ˝De fapt, îmi iau o mulțime de lucruri de la magazine destinate stripperilor și îmi imaginez că pot fi puse bancnote în acele haine. Cred că există un timp și un loc potrivite pentru fiecare lucru, iar mie îmi place să port lucruri nepotrivite în locuri nepotrivite. Îmi plac lucrurile vintage, care pot fi ușor recunoscute, deoarece reprezintă un subiect bun pentru începutul unei conversații. Hainele ar trebui să fie un subiect de discuție. Dacă tot dai atât de mulți bani pe lucruri, oamenii ar trebui să vorbească despre asta.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava