Concert pascal
MOPAN Suceava

Lily Allen a mărturisit că adoră atitudinea rebelă a cântăreței Miley Cyrus, chiar dacă în cel mai nou cântec al ei, ‘Hard Out Here’, critică industria muzicală pentru că pune presiune pe tinerele artiste să adopte o imagine cât mai provocatoare – iar la categoria ‘provocator’, Miley se încadrează cu siguranță.

Întrebată despre contradicția dintre muzica ei și prietenia cu Miley, Lily Allen a spus, potrivit contactmusic.com: ”Ea deține asta și cu singuranță, vine natural. Este rebelă. O iubesc. Dacă vrei să-ți arăți trupul așa cum o face ea, este în regulă. Nu este în regulă atunci când îți spune cineva să faci asta pentru a-ți vinde muzica.”

În altă ordine de idei, Lily Allen a declarat, într-un interviu recent, că s-a întors la muzică pentru că a dus dorul lucrurilor pe care le primea gratuit. Cântăreața în vârstă de 28 de ani – care are doi copii, pe Ethel, doi, și pe Marnie, 15 – nu crede că rolul de mamă care stă acasă a prins-o și a mărturisit că în perioada de pauză, a dus dorul scenei, dar și a celebrității.

”Nu am fost bună la stat acasă toată ziua, nu mi s-a potrivit. Sunt o persoană creativă, asta sunt eu… Mi-a fost dor de aprecierile fanilor pentru muzica mea. Mi-a fost dor de scenă, de cântat. Mi-a fost dor de hainele și gențile gratuite și de locurile bune care mi se ofereau în restaurante. Chiar mi-a fost dor!”, a mărturisit Lily Allen, potrivit sursei citate.

Lily Allen adoră atitudinea rebelă a lui Miley Cyrus, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava