Concert pascal
MOPAN Suceava

Lindsay Lohan a ieşit de la reabilitare, după trei luni, informează contactmusic.com. Controversata actriţă, a fost văzută urcând, zâmbitoare, într-o maşină, la ieşirea din centrul de reabilitare Cliffside din Malibu, California, ieri după-amiază, după 90 de zile petrecute acolo.

Surse apropiate actriţei de 27 de ani – care s-a luptat cu dependenţa de alcool şi de droguri, în trecut – au declarat site-ului TMZ că vedeta va sta câteva zile departe de ochii lumii, în Los Angeles. Lindsay se va întoarce la muncă luni, când va găzdui un episod din emisiunea ‘Chelsea Lately’, în locul prezentatoarei Chelesea Handler, mai scrie sursa citată.

Recent, mama actriţei, Dina Lohan, a confirmat faptul că fata ei nu se va mai întoarce să locuiască cu familia în Long Island, ci se va muta în New York după ce va ieşi de la reabilitare. Ea a spus, potrivit ContactMusic: „Lindsay are 27 de ani, toţi copiii mei au propriile locuinţe. Nu se va muta înapoi acasă. Îşi va lua un apartament în New York. Este minunat, pentru că sora ei Ali locuieşte acolo. Fiul meu Michael este în New York. Celălalt băieţel al meu, Dakota, are 17 ani şi stă încă acasă şi merge la St. Anthony. Restul mai vin acasă la mama, dar nu vor să locuiască cu mine.”

Lindsay a trebuit să se interneze într-un centru de dezintoxicarem în urma unui ordin judecătoresc, după ce a recunoscut în instanţă că i-a minţit pe poliţiştii veniţi la locul producerii unui accident de circulaţie, în iunie 2012, încălcând astfel termenii regimului de libertate condiţionată care îi fusese impus anterior.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava