Comenzi MOPAN Suceava

Controversata actriță Lindsay Lohan a vizionat propriile sale filme cât a stat la reabilitare și i-a forțat și pe cei din jur să i se alăture, potrivit unei surse, citează showbizspy.com. ”Nu numai o dată Lindsay a închiriat ori cumpărat un film în care a jucat. Practic, m-a forțat să mă uit la acel film de nimic, ‘I Know Who Killed Me’, împreună cu ea, cel în care ea joacă rolul unei stripperițe”, a declarat una dintre persoanele din centrul de reabilitare unde a fost actrița internată.

Ei nu i s-a părut nimic ieșit din comun, deloc ciudat, să își urmărească propriile filme: ”Este o narcisistă și o persoană disperată de atenție și nu i s-a părut nimic ciudat în a urmări filmele în care a jucat. Toți ceilalți au spus că este rușinos! Dar asta este. A fost ca și cum vroia să retrăiască perioada în care era o actriță apreciată.”, a mai spus aceeași sursă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava