Muzeul Bucovinei

Lindsay Lohan a avut prima apariție publică la brațul celui despre care se zvonește că ar fi noul ei logodnic – rusul Egor Tarabasov, potrivit contactmusic.com. Actrița în vârstă de 29 de ani a vizionat alături de iubitul ei o ecranizare privată a peliculei ‘Alice Through the Looking Glass’, la hotelul Bulgari din Londra, joi.

În ciuda faptului că au relație de anul trecut, Lindsay și Egor nu și-au anunțat până acum logodna. În aprilie, Lindsay a fost văzută purtând un inel de logodnă cu diamante, la un concert Duran Duran, care a avut loc în New York, în aceeași zi în care Entertainment Tonight a lansat zvonurile privind o eventuală logodnă între cei doi.

Tatăl ei, Michael Lohan, a confirmat, la scurt timp, într-un fel, că fata lui se va căsători curând: „Să vă spun în felul următor: poartă ea un inel de logodnă?”, a întrebat el în timpul unei apariții în emisiuneaamericanăAccess Hollywood Live. Când gazda show-ului i-a răspuns „Da”, Michael Lohan a continuat: „Atunci indică asta o logodnă? Din ceea ce înțeleg eu, ca tată, da, este logodită.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava