Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă: Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, a semnat astazi, 1 aprilie a.c., 32 de contracte de finantare prin Programul Operational Regional 2007-2013, pentru proiecte in valoare totala de 400 milioane de lei.

”Va doresc succes si vreau sa va asigur ca aveti la noi permanent sprijin pentru implementarea proiectelor pentru care am semnat astazi contractele de finantare. Aici, la minister, am accelerat termenele, am organizat activitatea astfel incât sa nu intârziem nicio procedura, niciun document. Suntem interesati sa facem tot ce tine de noi pentru ca fondurile absorbite sa fie cât mai aproape de plafonul alocat pentru Programul Operational Regional”, a declarat Liviu Dragnea, adresându-se beneficiarilor finantarilor.

Este vorba de proiecte cu impact economic si social ridicat, extrem de importante pentru localitatile in care se implementeaza, de la dotari pentru echipajele de interventii in situatii de urgenta, la centre pentru sprijinirea afacerilor, reabilitari de scoli si drumuri, amenajari si sisteme de management informatizat pentru transportul in comun, la investitii in centre sociale si medicale si in infrastructura turistica si culturala.

Noile contracte semnate contribuie la evolutia pozitiva a programului, in prezent gradul de contractare fiind de 101%.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava