Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe parcursul lunii octombrie, la nivelul întregului judet, politiștii din cadrul Biroului Siguranta Școlara dar și politiștii de proximitate sau alti politiști cu atributii în domeniu au avut întalniri cu conducerile liceelor dar și cu reprezentantii comitetelor de parinti.

Peste 200 de politiști au monitorizat locatiile în care s-au organizat petreceri în continuarea ,,Balurilor Bobocilor”. În zonele respective au fost efectuate controale la unitatile de alimentatie publica pentru respectarea legislatiei privind vanzarea de alcool și tutun catre minori. De asemenea, politiști în tinuta civila au vegheat ca distractia tinerilor sa nu depașeasca limitele legii și sa se manifeste în cadru civilizat. Totodata, echipaje de politie, au supravegheat perimetrul acestor locatii astfel încât tinerii sa se poata distra și simti în siguranta.

Astfel de activitati pentru siguranta tinerilor s-au desfașurat și in data de 21 octombrie cand pe raza municipiului Campulung Moldovenesc s-a organizat și desfașurat evenimentul ,,Seara Liceenilor”. S-a actionat cu efective sporite împreuna cu lucratori de jandarmi, atat în uniforma de serviciu cat și iIn tinuta civila, la actiune participand și efective din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale – IPJ Suceava. Astfel în incinta localului unde s-a organizat evenimentul ,,Seara Liceenilor” politiștii au legitimat un barbat de 29 ani din orașul Frasin. În urma controlului corporal efectuat, asupra barbatului a fost identificat un cutit tip briceag. S-a întocmit dosar penal pentru savarșirea infractiunii de ,,portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase”. În cadrul actiunii au fost legitimate în total 146 de persoane, au fost efectuate 119 controale corporale și au fost oprite și verificate 23 de autovehicule care circulau în arealul locatiei în care a fost organizat evenimentul. Au fost aplicate 10 sanctiuni contraventionale în valoare de 6.645 lei. De asemenea, tot în cadrul actiunii, politiștii au dispus suspendarea activitatii unui local de alimentatie publica pentru 20 de zile întrucât angajatii acestuia au comercializat alcool și tutun catre minori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava