Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni au aplicat peste 300 de amenzi în cadrul unei acţiuni începute de vineri şi care durează până astăzi, pentru creşterea gradului de siguranţă publică şi diminuarea riscurilor de accidente rutiere. La acţiune participă poliţişti de ordine publică, poliţişti rutieri şi poliţişti din cadrul structurilor de poliţie transporturi.
„În activităţile desfăşurate, poliţiştii  urmăresc prevenirea comiterii de infracţiuni, asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, precum şi asigurarea fluenţei şi siguranţei traficului rutier. De asemenea, se acordă o atenţie sporită identificării persoanelor care nu respectă legislaţia şi normele instituite în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, conducătorilor de atelaje cu tracţiune animală sau care se află sub influenţa băuturilor alcoolice”, se precizează într-un comunicat de presă al Poliţiei Suceava.
În primele două zile ale acţiunii, la nivelul judeţului Suceava au fost prezenţi în teren 270 de poliţişti – 59 de poliţişti rutieri, 198 de ordine publică şi 13 poliţişti din cadrul Serviciului Transporturi.
De asemenea, pe segmentele de drumuri identificate cu risc de accidente s-a acţionat cu 13 autospeciale radar.
Au fost constatate 7 infracţiuni , au fost reţinute 14 permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare, poliţiştii dând şi 347 de sancţiuni contravenţionale  în valoare de 96.625 lei.
„Acţiunea va continua şi în cursul acestei zile,  scopul fiind creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, atât din punct de vedere al siguranţei fizice şi patrimoniale cât şi al siguranţei rutiere pe drumurile publice”, se precizează în comunicatul Poliţiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava