• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prefectura Suceava a comunicat astăzi că locuințele din cartierul Obor din Vatra Dornei nu mai sunt în pericol de inundare, fiindcă zăporul de pe rîul Dorna are asigurată deplasarea în aval. Instituția a făcut anunțul la o zi după de prefectul Constantin Harasim a mers în municipiul-stațiune, unde a evaluat împreună cu primarul Ilie Boncheș situația lucrărilor de degajare a formațiunilor de gheață din zona confluenței rîurilor Dorna și Bistrița.

Prefectura a transmis că Administrația Bazinală de Apă Siret, prin intervențiile cu utilaje specifice, a deblocat albia rîului Bistrița pe o lungime de aproximativ 400 de metri, în aval de confluența cu afluentul de dreapta al rîului Dorna. Conform sursei citate, se va continua monitorizarea rîului Bistrița, în amonte de confluența cu rîul Dorna și de municipiul Vatra Dornei. Asta, pentru că în bazinul superior al rîului Bistrița pînă în zona Cîrlibaba, pe albia cursului de apă este format un pod de gheață care ar putea crea probleme pe tronsonul Iacobeni-Vatra Dornei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava