• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prefectul de Suceava, Constantin Harasim a anunțat că în Vatra Dornei continuă operațiunile de degajare a formațiunilor de gheață de pe rîurile Dorna și Bistrița, pentru prevenirea inundațiilor. El a menționat că intervenția de ieri, de sub liniile de înaltă tensiune s-a derulat cu succes, iar gheața din zonă a fost complet evacuată. Pe durata acțiunii, încheiate în jurul orei 16.00, a fost sistată furnizarea energiei electrice.

Prefectul a adăugat că lucrările au loc acum în amonte spre punctul de confluență a celor două rîuri, astfel ca riscul de evacuare a gheții în zona digului de protecție să fie eliminat în totalitate. Constantin Harasim a precizat că această activitate se va desfășura pînă luni, 20 februarie, cu toate forțele mobilizate în teren, personal și utilaje. El a spus că se estimează că pînă la începutul săptămînii viitoare va fi finalizat și decolmatat complet canalul de scurgere a apei. De asemenea, prefectul a afirmat că dat fiind faptul că debitele pe rîurile Dorna și Bistrița sînt la nivel scăzut, la momentul actual nu există riscuri de revărsare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava