Concert pascal
MOPAN Suceava

Concentraţie mare de artişti în România, lângă oraşul Oradea. Mai mulți actori de la Hollywood, printre care și Mickey Rourke (70 de ani), și Anthony Delon (58 de ani), fiul celebrului Alain Delon, s-au aflat acolo pentru filmările unei noi producții, intitulată „21 de rubini”. Face parte din acest proiect special şi Loredana Groza (52 de ani), iar bucuria că trăieşte această experienţă a determinat-o să publice pe reţelele sociale mai multe fotografii din culise, notează click.ro.

„M-am îndrăgostit Mickey Rourke atunci când l-am văzut pentru prima dată, în «9 săptămâni şi jumătate». Nu m-am oprit niciodată să visez că într-o zi îl voi întâlni. Şi iată că suntem aici, împreună, pe platourile de filmare ale filmului «21 de rubini»”, un film scris și regizat de Ciprian Mega. Mulțumesc, Ciprian, pentru că mi-ai oferit această oportunitate de a juca alături de legendarul Mickey Rourke! Așa că nu încetați niciodată să visați!”, a scris Loredana, în engleză, pe contul ei de Instagram, potrivit sursei citate.

Loredana nu este la prima experiență de acest fel. Ea a mai jucat în trecut în producții de la Hollywood, precum „Windfall” („Miza finală”, în 2001) şi „Modigliani” (în 2004) – în care a interpretat rolul unei cântăreţe, aşa cum este şi în viaţa reală.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/loredana-groza-topita-dupa-mickey-rourke-cei-doi-2243619.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava