Concert pascal
MOPAN Suceava

Nu doar femeile din industria cinematografică recurg la operații și intervenții de natură estetică, ci și bărbații. Tom Cruise (60 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, și-a făcut de-a lungul vremii mai multe retușuri, unele mai reușite…altele de-a dreptul catastrofale, potrivit click.ro.

Normal că nu mai arată ca la 20 de ani! Nimeni nu îi cere asta. Însă, Tom Cruise pare că nu vrea să accepte că a îmbătrânit. Deși arată extrem de bine pentru vârsta lui, actorul de la Hollywood se duce des la medicul estetician, potrivit surselor apropiate de star, pentru că își dorește să arate ca în tinerețe.

În 2021, Tom Cruise a șocat o lume întreagă cu apariția sa la un meci de baseball din San Francisco. La acea vreme, a venit cu fața vizibil umflată, deși nu se îngrășase deloc. Tatăl a trei copii a stârnit speculații că și-a făcut injecții cu acid hialuronic și botox, care temporar oferă un aspect de față tumefiată.

Dawn Attewell, specialistă în proceduri estetice, a declarat pentru FEMAIL că aspectul șocant al lui Cruise a fost rezultatul „de umplere excesivă a ridurilor” și „umflare după procedură estetică”: „Adesea, procedurile chirurgicale, cum ar fi o lliftingul gâtului, combinat cu alte intervenții, ar putea crea acest tip de umflătură în aceste zone”.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/tom-cruise-si-a-distrus-fata-cu-operatii-estetice-2243671.html

Tom Cruise și-a distrus fața cu operații estetice! De ce pare foarte «umflat» în unele poze, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava