Concert pascal
MOPAN Suceava

Cristina Spătar îi dă lovitură după lovitură fostului soț, Alin Ionescu! Solista s-a măritat, zilele trecute, cu un milionar din Vâlcea, pe repede înainte, la Starea Civilă și urmează să se mute împreună cu acesta în noua casă de la Crevedia, în aceeași zonă cu fostul soț, potrivit click.ro.

Surse din anturajul Cristinei, au dezvăluit, pentru Click!, că și copiii Cristinei Spătar îl plac mai mult pe actualul ei soț decât pe tatăl lor biologic, Alin Ionescu. Aceștia au cerut, la unison, să fie adoptați de noul lor tată!

Cristina Spătar a fost cerută de soție în Dubai, de către noul ei iubit, iar pe 10 decembrie, aceștia au făcut cununia civilă, la Sectorul 1. Mirii și-au programat și nunta pentru vara lui 2023.

„Copiii nu mai vor să mai poarte numele lui Alin, vor să fie adoptați de către noul soț al Cristinei. Băiatul chiar e supărat pe tatăl lui natural, pentru că, de fiecare dată când îl vedea, îi dădea castane în cap!”, au dezvăluit surse din anturajul Cristinei Spătar, pentru Click!.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/lovitura-dura-pentru-alin-ionescu-fostul-2229501.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava