Concert pascal
MOPAN Suceava

Cel mai urmărit serial românesc din ultimii ani, „Las Fierbinți”, a amuzat timp de nouă sezoane milioane de români. Protagoniștii au intrat în a zecea parte a „călătoriei” lor, dar fără creierul din spatele replicilor amuzante și pline de culoare ale actorilor, scenaristul Mimi Brănescu, dar și fără unul dintre cele mai autentice personaje, Aspirina, potrivit click.ro.

Așa cum Click! a anticipat încă din luna martie a acestui an, scenaristul Mimi Brănescu a decis să părăsească serialul de comedie, anunță cei de la paginademedia.ro. El nu pleacă singur, însă, ci alături de un personaj-cheie, Aspirina, nimeni alta decât actrița Mirela Oprișor, care îi este și soție în viața de toate zilele. Scenaristul a declarat pentru sursa citată că munca pentru „Las Fierbinți” tindea spre a nu mai fi chiar o plăcere și că a decis să pună punct acestei colaborară înainte de a-i răpi bucuria de a scrie pentru serial.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/lovitura-dura-pentru-las-fierbinti-doi-oameni-cheie-au-parasit-serialul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava