MOPAN Suceava

Sala de sport a Colegiului Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni a găzduit derby-ul judeţean din cadrul Campionatului Naţional de Volei pentru juniori II (cadeţi), în care gazdele de la Clubul Sportiv Şcolar au primit vizita echipei Liceului cu Program Sportiv Suceava. Dacă de mulţi ani încoace fălticenenii domină aceste dueluri cu LPS, de această dată sucevenii au reuşit să se impună la capătul unui meci decis în ultimul set, după aproape două ore şi jumătate.
Fălticenenii pregătiţi de Marius Stan au câştigat primul set cu 27–25, iar în actul secund sucevenii au avut 23–20 şi mai apoi două mingi de set, dar gazdele au fost mai concentrate pe final şi au făcut 2–0 la seturi, după un identic 27–25. CSŞ „Nicu Gane” a început bine şi setul trei, dar pe parcurs oaspeţii au evoluat mult mai dezinvolt şi au câştigat cu 25 – 20. Al patrulea act avea să fie din nou unul extrem de echilibrat, fiind decis din nou în prelungiri, 26–24 pentru echipa LPS, care a împins meciul în setul decisiv. În tie-break, sucevenii au reuşit să câştige cu 15–9 şi să întrerupă astfel lungul şir al victoriilor obţinute de echipa din Fălticeni în aceste dueluri.
„A fost un meci dramatic, în care fiecare din echipe putea să câştige cu orice scor posibil. Am întâlnit un adversar ce are jucători cu experienţă, medaliaţi la mai multe turnee finale, şi mă bucur că am întrerupt această serie foarte lungă a invincibilităţii lor. Noi avem jucători cu talie, ce sunt talentaţi, dar care au nevoie de cât mai multe meciuri pentru a ajunge la potenţialul maxim. Sincer mă aşteptam la un meci mult mai bun decât anul trecut, şi asta pentru că noi avem cam aceeaşi echipă, în timp ce la ei au trecut la juniori câţiva componenţi. Pot să spun că toată echipa s-a remarcat, dar omul meciului a fost Gheorghe Buiciuc, jucător ce a evoluat mai bine ca niciodată”, a declarat antrenorul echipei de volei cadeţi LPS Suceava, Tudor Orăşanu.
Sucevenii au folosit în acest meci un lot format din sportivii: Vlad Buhu (căpitan) şi Alexandru Raţă, voleibalişti ce din acest sezon joacă şi la seniori, în echipa CSM Suceava, Ştefan Verciuc, Iulian Florea, Tudor Ştreangă, Marius Bortă, Iustin Cioban, Vlad Ştreangă, Alexandru Roman, Valentin Istrate, Gheorghe Buiciuc şi Alin Romaniuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava