MOPAN Suceava

Candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Suceava, actualul viceprimar Lucian Harșovschi, și-a format o echipă de campioni: campioni în  sport, campioni în educație, campioni în ceea ce fac acolo unde profesează. Unul dintre aceștia este Sorin Mihalescul. Sorin Mihalescul are 43 de ani și în fiecare săptămână, o zi o muncește gratuit în folosul comunității voluntar. Sportiv de performanță, multiplu campion național și medaliat mondial 2018 la Kickbox, implicat în fiecare an la Autism24h, cursa de 100 km alergare în scop caritabil pentru copiii cu autism, de 3 ani pe primul loc. Voluntar în pandemie în prima linie la spital timp de 3 luni, pompier voluntar de 5 ani.

“M-am alăturat echipei lui Lucian pentru că vreau să ajut comunitatea în continuare. Lucian are experiență în administrația publică, abilități de comunicare excelente și empatie, are o viziune clară asupra proiectelor de modernizare a orașului, ce a început sunt sigur că va duce la bun sfârșit. Este o persoană dedicată și are calități remarcabile de lider.”

Lucian Harșovschi s-a înconjurat de campioni. Sorin Mihalescul: ”M-am alăturat echipei lui Lucian pentru că vreau să ajut comunitatea în continuare”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava