Concert pascal
MOPAN Suceava

Lucrările de modernizare a drumurilor de pe raza comunei Berchişeşti sunt în plină desfășurare, conform unui contract de finanțare încheiat cu Compania Națională de Investiții, a anunțat primarul Violeta Țăran.  ”Modernizarea presupune asfaltarea unui număr de șase sectoare de drumuri comunale, imperios necesare locuitorilor noștri”, a spus edilul.

În prezent, Primăria comunei Berchișești  mai are depuse încă două proiecte de finanțare, aflate în curs de evaluare. După realizarea acestora, întreaga comună va avea drumurile modernizate în totalitate.

”Pe sectoarele rămase neasfaltate, începând de săptămâna viitoare vor începe lucrările la rețeaua de canalizare, iar ulterior va fi finalizată investiția drumurilor comunale, având în vedere că am terminat și alimentarea cu apă a comunei. Modernizarea şi dezvoltarea comunei Berchişeşti sunt priorităţi esenţiale ale administraţiei locale, în scopul îmbunătățirii vieţii oamenilor şi diversificării punctelor de atracție economice, sociale și culturale”, a încheiat Violeta Țăran.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava