Concert pascal
MOPAN Suceava

Realizarea rețelei inteligente de distribuție a gazului natural în comuna Berchișești va deveni în curând realitate. Primărița de Berchișești, Violeta Țăran, a anunțat că până la sfârșitul acestui an, vor fi finalizate toate documentele și procedurile necesare avizării, astfel încât să fie încheiat contractul propriu-zis de finanțare a execuției sistemului de distribuție a gazelor naturale în comuna  Berchișești. ”În urmă cu doi ani, Primăria comunei Berchișești a depus proiectul ”Creșterea rețelei inteligente de distribuție gaze naturale în comunele Berchișești, Drăgoiești și Ciprian Porumbescu”, în vederea obținerii finanțării prin Programului Operațional Infrastructură Mare. Anul trecut, acest proiect a fost preluat în Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, derulat prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru a ajunge în faza de oficializare a investiției. Pentru a duce la bun sfârșit acest deziderat, împreună cu colegii mei primari din celelalte două comune, am constituit ”Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Berchișești-Drăgoiești-Ciprian Porumbescu”, persoană juridică de drept privat și utilitate publică. Consiliul Județean Suceava a eliberat recent Certificatul de Urbanism aferent realizării obiectivului nostru, care se află astfel în stadiul de concesionare a rețelei de distribuție.

Mulțumesc colegilor mei primari, Constantin Popescu – Drăgoiești și Dumitru Nimițean – Ciprian Porumbescu, pentru încrederea acordată de a mă desemna liderul acestei asociații.

Sunt încredințată că, până la sfârșitul acestui an, vom putea finaliza toate documentele și procedurile necesare avizării, astfel încât să încheiem contractul propriu-zis de finanțare a execuției sistemului de distribuție a gazelor naturale în cele trei comune: Berchișești, Drăgoiești și Ciprian Porumbescu”, a declarat Violeta Țăran.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava