Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Județului Suceava a anunțat că Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a emis astăzi ordinul pentru  începerea a lucrărilor la podul de la Milișăuți, de peste râul Suceava. Lucrările vor începe luni, 23 iulie 2018 și au o durată de execuție de 21 săptămâni.
Prefectul județului a precizat că autorizația de construcție însemnând “executarea lucrărilor de intervenție în primă urgență pentru refacerea podului de pe  DN 2 H km 4+776, peste râul Suceava, la Milișăuți” a fost atribuită firmei  care a câștigat licitația, SC Geiger Transilvania SRL din Sibiu, cu care s-a încheiat contractul. La licitația organizată pentru desemnarea constructorului nu au fost depuse contestații.
Mirela Adomnicăi a amintit că în urma ploilor abundente și a creșterii nivelului apelor râului Suceava, unul dintre pilonii podului de la Milisauti a fost afectat, în carosabil au apărut fisuri, astfel că  traficul pe DN2H a fost întrerupt, circulația fiind dirijata pe rute alternative.
„Pentru podul de la  Milișăuți, de pe DN 2H, imediat după producerea avariei, a fost întocmită  documentația de constatare a acesteia  și înaintată către DRDP Iași, care a realizat demersurile pentru execuția lucrărilor în regim de urgență.  Ca soluție de urgență adoptată în Consiliul Local pentru Situații de Urgență Milișăuți, aprobată în ședința de Consiliul Local, prin parteneriat public privat între Primăria Milișăuți și un agent economic, a fost construit un pod provizoriu, din tuburi, care a fost dat în funcțiune de joi, 19 iulie 2018”, a declarat prefectul județului Suceava.
Făcând referire la operațiunea de  cuplare a conductei de gaz metan montate la Milișăuți, pe magistrala de gaz Suceava-Rădăuți, Mirela Adomnicăi a spus că aceasta a fost finalizată astăzi, la ora 13,30, mult mai devreme decât estimase TransGaz.
Ea a mai precizat că totodată, s-a început introducerea gazului metan în conducă, iar în scurt timp se va deschide tronsonul care alimentează cu gaz Egger, la această oră municipiul Rădăuți  fiind asigurat cu debit de capacitate maximă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava