MOPAN Suceava

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a anunţat că în perioada imediat următoare vor fi finalizate lucrările de reabilitare a sediului primăriei acestui municipiu, investiţie finanţată integral din bugetul local, cu o valoare totală de 125.000 lei.

Din valoarea totală a investiţiei, suma de 25.000 lei a fost folosită pentru achiziţionarea proiectului tehnic şi pentru obţinerea avizelor necesare, iar restul sumei este utilizată pentru reparaţii capitale, instalaţii termice şi instalaţii sanitare.

Mihăiţă Negură a spus că starea avansată de degradare a clădirii şi lipsa unui sistem de încălzire centrală a condus de-a lungul timpului la cheltuieli excesive cu încălzirea spaţiilor, la pericole privind îngheţarea conductelor de apă şi canalizare, la un disconfort mărit atât al personalului, cât mai ales al cetăţenilor datorită temperaturilor scăzute de pe holurile instituţiei, din grupurile sanitare şi din birouri. „Astfel, a devenit imperios necesar a efectua aceste lucrări de reabilitare, care includ şi realizarea reţelelor termice”, a declarat Negură. El a ţinut să precizeze că în condiţiile în care unele spaţii din clădirea primăriei au fost retrocedate şi erau deţinute în proprietate de persoane fizice, s-au făcut demersuri şi s-a reuşit cumpărarea unor spaţii şi închirierea altora pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea şi calitatea serviciilor acordate de administraţia publică locală cetăţenilor câmpulungeni. Mihăiţă Negură a spus că prin două hotărâri ale Consiliului Local s-a aprobat cumpărarea unor spaţii din sediul primăriei, în suprafaţă utilă de 147,52 mp, precum şi închirierea altora, în suprafaţă utilă de 94,84 mp.

El a mai spus că pe lângă reabilitarea reţelelor termice ale clădirii au mai fost înlocuite tâmplăriile la ferestre, uşi şi s-a amenajat un spaţiu propice pentru arhiva primăriei, arhivă care momentan este depozitată în condiţii improprii în clădirea Şcolii gimnaziale „Theodor Darie”.

“Instalaţia de încălzire este structurată pe trei circuite. Un circuit pentru clădirea iniţială, un circuit pentru spaţiile din extinderea clădirii şi al treilea pentru spaţiile închiriate de la etajul I. Pe lângă circuitele de încălzire s-a prevăzut şi un circuit pentru asigurarea apei calde menajere la grupurile sanitare. De asemenea, s-au amplasat două centrale termice pe gaz, din care: una în condensare cu puterea de 125 Kw pentru încălzirea spaţiilor proprietatea primăriei şi una murală de 24 Kw care deserveşte spaţiile închiriate şi prepararea apei calde menajere din grupurile sanitare”, a declarat primarul din Câmpulung Moldovenesc. El a mai adăugat că distribuţia agentului termic se face prin radiatoare, 5 la subsol, 17 la parterul imobilului, 26 la etajul I şi 16 la etajul II.
De precizat că reabilitarea reţelei termice s-a realizat de către cu S.C. „CORSEM IMPEX” S.R.L, valoarea contractului fiind de 85.600 de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava