Concert pascal
MOPAN Suceava

StudentFest, cel mai mare festival studențesc de artă și cultură din România, organizat anual de Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), își continuă manifestul cultural în forță.

Festivalul nu se oprește aici, nu acum când viziunea despre artă se exprimă într-un mod atât de frumos și divers. Maratonul evenimentelor continuă astăzi cu o expoziție de design vestimentar în Piața Libertății, un battle de dans și o seară de hip-hop în club Vibe, împreună cu Fentăm Terra, Megga Dillah, Antiteza, Faust & J Saw și Happy Flow.

Auăleu iese din nou în stradă alături de tineri cu două spectacole: „Ferma” – Piața Sf. Gheorghe, astăzi, 18 mai și „Mens Sana in Corporatist Sano” – Parcul Botanic, vineri, 19 mai. De asemenea, Recul va juca piesa „Fiare”, iar un spectacol ne va fi oferit de Facultatea de Muzică și Teatru (Actorie), An II – „Cum vă place”.

Sfârșitul săptămânii aduce la Timișoara caravana Docuart, unde documentare premiate la BDF 2016 vor fi proiectate la Ambasada. Film documentar de autor, performance live audio-video, master class și sesiuni de Q&A vă așteaptă pe parcursul a două zile.

Luna Amară va colora tăcerea Pieței Libertății cu un roșu aprins pe care nu ai voie să-l ratezi! Ei își vor exprima din nou viziunea prin muzică și ne vor cânta, vineri, 19 mai, începând cu ora 19:00!

Ultima zi a festivalului închide porțile expoziției vestimentare și le deschide pe cele ale expoziției de la secțiunea de fotografie, unde vor fi expuse fotografii realizate de către participanții atelierelor. La Casa de Cultură a Studenților scena va fi animată de actorii atelierului de improvizație cu spectacolul „Dacă n-ar fi, nu s-ar povesti”.

Rock-ul va da viață scenei StudentFest din Piața Libertății, sâmbătă, 20 mai, când The Skywalkers, Atelierul de trupe, Cuibul și Orkid (lansare de album) vor domina scena.

Atenție, intrarea este liberă la toate evenimentele din cadrul festivalului!

Pentru programul complet, vă invităm să accesați site-ul www.studentfest.ro sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/studentfest.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava