Concert Pascal

Bugetul Sucevei pentru 2014 este estimat la 250 de milioane de lei şi ar urma să fie supus aprobării Consiliului Local la sfîrşitul lunii ianuarie. Primarul Ion Lungu a declarat că, în data de 15 ianuarie, va avea discuţii cu grupurile de consilieri pentru a afla dacă acestea propun sau nu amendamente la proiectul de buget. El a mai spus că bugetul va fi unul al dezvoltării. Primarul a adăugat că speră ca în acest să se finalizeze proiectele privind construcţia şi dotarea Centrului Cultural Bucovina şi restaurarea şi consolidarea Cetăţii de Scaun.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
 • http://SiteWeb... Kitrofon_Prozator

  Frumos proiect,domnu' Mihai Grigore-Poet,da' pentru asa ceva tre' sa vorbiti neaparat cu domnul balan,ca numai el poate antama desfasurari asa mari ! Doar este cunoscut planul sau de a trece Suceava de la fanfara la filarmonica si de la malanca la teatru. Iar candela sa fie aprinsa,(neaparat,dar neaparat !)de domnul flutur care o va aduce el de undeva in traistuta,cu tiripleasca de avion sponsorizata de acelasi Mecena of Hiliseu&Horea&Closca&Crisan&Sohn,in spiritul turismului ecumenic care inseamna sa punem mana de la mana fiestecare cam ce are:care manastiri,care monumente,care paduri, iar noi venim cu sufletu' si va facem dughene si va aratam cum se fac banii dupa care ii bagam la loc in buzunar.
  Ma simt ,asa,mai eliberat ca nu va veni si pastorul-sef de la nu's ce rataciti,ca am inteles ca a fost o neintelegere,in realitate niciodata,dar niciodata,nu s-a ratacit nimeni,e numai o, poveste de adormit electoratul ratacit,in realitate suntem toti ortodocsi acoperiti,numai vorbe de claca,cumatra draga,i-auzi tu ce vorbe sa-i scoata bietului om !
  Mai vad o sfiosenie in legatura cu subiectul celor doua tone de copite de cai,mi-a scapat un amanunt – scria pe ele:"Produs in Bucovina"? Macar pe potcoave? Erau bio/eco?

 • http://SiteWeb... mihai grigore – poet

  ::::pod strategic prelipca – bosanci . abductie h2o centrul energetic suceava pe dimensiunea semiinelul de sud – est . padure redea turn h2o potabila rece si calda ! [ inclus conexiune aeroport suceava . via MIHAI EMINESCU . ipotesti – botosani ! ::::

 • http://SiteWeb... mihai grigore – poet

  ::::cartier BLUE.EUROPA – sud zona metropolitana suceava – turn h2o potabila calda si rece [ include BAZIN POMPARE din centrul energetic al zonei metropitane suceava ] pe tatarasi creasta deal . + o linie drum cu perpendiculare new york pentru functii metropolitane in standard spatial ! ::::

 • http://SiteWeb... mihai grigore – poet

  :::::::::::::2014 – reaprinderea CANDELEI din PARACLISUL CETATII DE SCAUN A SUCEVEI SI A MOLDOVEI ! [ proiect : invitati : patriarhul DANIEL al ROMANIEI . patriarhul CONSTANTINOPOLULUI . mitropolitul BASARABIEI . mitropolitul moldovei … ][ U.S.A. – RUSIA – U.E. ]::::::::::::::

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava