• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul PDL al Sucevei, Ion Lungu, susţine orice comisie care vrea să cerceteze ce s-a întîmplat la „Termica”, firma Consiliului Local care se află în insolvenţă. El a spus că nu are nimic de ascuns, fiindcă domnia sa nu a fost director la „Termica” şi nu a semnat hârtii acolo. Primarul a adăugat că problema „Termica” se politizează prea mult. Ion Lungu a mai spus că au existat trei comisii de anchetă formate din consilieri locali. Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, doreşte înfiinţarea unei comisii care să verifice tot ceea ce s-a întîmplat la „Termica”, pentru a nu mai exista nici un fel de suspiciuni legate de implicarea unor oameni politici în activitatea acesteia. Pe de altă parte, preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, spune că nu e nevoie de o altă comisie, fiindcă a funcţionat una anul trecut, iar aceasta trebuie să prezinte raportul de activitate. Primarul Sucevei a mai afirmat că, la finele acestei săptămîni, se vor face probe tehnologice la noua centrală termică. Centrala pe biomasă construită de „Bioenergy” va deveni funcţională, cel mai probabil, pe 9 noiembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava