Garanția realizării Variantei Ocolitoare nr. 2 a Sucevei, a Sălii Polivalente și a unui Stadion Nou este continuarea guvernării PNL cu Ludovic Orban premier, a declarat primarul Sucevei Ion Lungu, după vizita de astăzi a primului ministru în județul Suceava.

”Am avut astăzi onoarea să vină în județul Suceava domnul prim-ministru Ludovic Orban care a inaugurat Varianta Ocolitoare a municipiului Rădăuți. Este a doua vizită pe care o face dumnealui la acest obiectiv în ultimile 3 luni de zile.

Pe 20 iunie 2020 promitea la Rădăuți că în luna decembrie va fi inaugurată ruta ocolitoare a orașului. Iată că s-a ținut de cuvânt și a fost finalizată mai repede, deoarece a fost finanțată pe fonduri europene. Așa cum se știe, Varianta Ocolitoare nr.2 a Sucevei este prinsă la finanțare tot pe fonduri europene ca nod de descărcare pentru Autostrada A7, în dreptul localității Cumpărătura, care merge spre Botoșani pe relația Cumpărătura-Ipotești-Tișăuți-Salcea.

Garanția ca această Variantă Ocolitoare cu care se formează un inel ocolitor în jurul orașului să fie realizată este guvernarea în continuare de către P.N.L. cu domnul Ludovic Orban premier. Așadar, dragi suceveni, votați pe data de 6 decembrie cu Partidul Național Liberal pentru a realiza în acest mandat: Varianta Ocolitoare nr.2, Sala Polivalentă și un Stadion Nou!”, a declarat Lungu.

Lungu: ”Garanția realizării Variantei Ocolitoare nr. 2 a Sucevei, a Sălii Polivalente și a unui Stadion Nou este continuarea guvernării PNL cu Ludovic Orban premier”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava