MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, susține că municipalitatea și-a onorat promisiunile față de clubul de fotbal de liga secundă Foresta și a rămas principalul finanțator al echipei. El consideră că gruparea fotbalistică locală ar fi avut un sponsor privat puternic dacă nu ar fi pierdut multe meciuri în sezonul de toamnă și s-ar fi aflat în fruntea clasamentului. Înaintea reluării campionatului, Foresta este pe locul 9.

Primarul a adăugat că o vină pentru rezultatele slabe și neatragerea unei firme importante îi aparțin președintelui demisionar al Forestei, fostul internațional Dorin Goian. El a menționat că firma „Betty Ice”, patronată de Vasile Armenean, era dispusă să investească în echipă mult mai mult decît pînă acum. Ion Lungu a mai spus că Primăria va continua să susțină sportul sucevean, inclusiv fotbalul și handbalul. El a arătat că, anul trecut, municipalitatea a achitat Forestei 1,62 din cele 1,7 milioane de lei, atît cît se prevedea în bugetul local.

Dorin Goian a renunțat, săptămîna trecută, la funcția de președinte executiv al clubului de fotbal, pe motiv că nu au venit banii promiși de la municipalitate și, de aceea, s-au acumulat datorii, chiar și la jucători.

Lungu supărat că Goian nu a reușit să atragă un sponsor privat puternic lângă Foresta, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava