Concert pascal
MOPAN Suceava

Ediția din acest an a Cupei României la lupte greco-romane, categoria de vârstă sub 17 ani, a avut loc în municipiul Buziaș, județul Timiș, cu participarea a peste 450 de sportivi. Cum se întâmplă la mai fiecare competiție importantă, printre laureați s-au aflat și luptători din județul Suceava. Astfel, Constantin Lungu, sportiv pregătit de Florin Rusu, la CSM Bucovina Rădăuți, a făcut un concurs solid, reușind să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la categoria de greutate 65 de kilograme. În urma acestui rezultat, Lungu a obținut biletele pentru Campionatul European.

Clasări fruntașe au realizat și trei sportivi de la LPS Suceava, antrenați de Valerică Gherasim și Andrei Bolohan. Astfel, Gabriel Nicoriuc (categoria 80 de kilograme) și Iosif Zlotar (categoria 65 de kilograme) au cucerit medaliile de bronz, în vreme ce Iustin Vodă (categoria 65 de kilograme) a încheiat competiția pe locul al cincilea.

Pentru luptătorii suceveni urmează Cupa României Under 20 de la Constanța, care va reprezenta, de asemenea, criteriu de selecție pentru Europene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava