Concert pascal
MOPAN Suceava

Demi Lovato a vorbit în cadrul unui interviu recent despre perioada în care se lupta cu dependența de cocaină. Cântăreața și actrița în vârstă de 21 de ani a mărturisit jurnaliștilor de la Access Hollywood că probleme ei s-au agravat la vârsta de 19 ani.

”Ascundeam drogurile peste tot. Nu rezistam mai mult de 30 de minute – o oră fără cocaină și îmi luam cu mine chiar și în avion”, a spus Demi, potrivit showbizspy.com. ”O ascundeam și așteptam până adormeau toți din avion, iar apoi consumam, chiar acolo. Mă duceam la baie și făceam asta. Atât de tare se agravase situația încât, dacă eram în compania unei persoane care nu consuma droguri, cineva care stătea cu mine non-stop și mă păzea, tot reușeam să ascund droguri și să consum.”, a adăugat vedeta, conform aceleași surse.

Demi a continuat: ”Mergeam spre aeroport și aveam o stică de Sprite plină cu vodcă și era doar ora nouă dimineața, iar eu vomitam în mașină. Asta se întâmpla când mergeam spre Los Angeles, înapoi la casa în care locuiam pentru a mă vindeca. Am avut parte de tot ajutorul din lume, dar nu l-am vrut.”

Demi Lovato, despre perioada în care era dependentă de droguri: ”Nu rezistam mai mult de 30 de minute – o oră fără cocaină”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava