Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședintele Comisiei de Cultură a Camerei Deputaților consideră că toți artiștii de elită trebuie să primească indemnizații de merit, fără ca locurile să fie limitate. Mădălin Voicu (63 de ani) susține suplimentarea fondurilor de la bugetul de stat. Parlamentarul crede că declarația președintelui UNITER (Uniunea Teatreală din România) „este o prostie”, potrivit click.ro. Ion Caramitru (73 de ani) a spus că artiștii trebuie să aștepte să moară un coleg din listă pentru a primi indemnizație de merit.

Aimée Iacobescu (69 de ani) a ajuns în atenția presei în ultima lună, după ce a declarat că moare de foame cu pensia de 2.040 de lei, amintește sursa citată. Actrița susține că toți banii se duc pe medicamente vitale și îi rămân doar 40 de lei pentru mâncare. Ultima speranță a artistei era UNITER, însă Ion Caramitru i-a spus să mai aștepte să moară din ceilalți actori care primesc îndemnizație.

Citește articolul complet și vezi ce a declarat Mădălin Voicu, ccesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/madalin-voicu-sare-apararea-lui-aimee-iacobescu-scandalul-uniter

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava