Concert pascal
MOPAN Suceava

Studiourile Universal au primit aprobarea de a produce un film biografic despre Madonna, intitulat ‘Blond Ambition’, însă faimoasa cântăreaţă nu este deloc încântată de acest lucru. Ea a declarat, potrivit contactmusic.com, că oricine altcineva în afară de ea va încerca să îi povestească viaţa este „un şarlatan şi un prost”.

‘Blond Ambition’ se va baza pe scenariul lui Elyse Hollander, în timp ce Michael De Luca, cunoscut pentru producţia filmului ‘Fifty Shades of Grey’, va fi co-producătorul proiectului, alături de RatPac Entertainment al lui Brett Ratner şi de John Zaozirny de la Bellevue Productions.

Madonna a scris, furioasă, pe Instagram, potrivit sursei citate: „Nimeni nu are de unde şti ce am trăit şi văzut eu. Doar eu îmi pot spune povestea. Oricine altcineva încearcă să facă acest lucru este un şarlatan şi un prost, care caută laude şi glorie instantă fără a depune nici cel mai mic efort. Asta este o boală în societatea noastră.”

Povestea este plasată la începutul anilor ’80, în New York, pe când Madonna Louise Ciccone lucra la primul său album, luptându-se cu prejudecăţile într-un domeniu care trata femeile dur, în timp ce trăieşte o iubire înfloritoare, dar şi zorii faimei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava