Concert pascal
MOPAN Suceava

Noul comandant al Jandarmeriei Suceava este maiorul Marian Mihai Lungu. El a cîştigat postul prin concurs. Festivitatea de predare-primire a funcţiei de comandă, între şeful interimar al Inspectoratului, colonelul Iulian Iacob, şi maiorul Lungu, a avut loc, astăzi, în Sala Auditorium „Joseph Schmidt” de la Universitatea „Ştefan cel Mare”. La ceremonie au participat inspectorul general al Jandarmeriei Române, Mircea Olaru, prefectul Florin Sinescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Alexandru Rădulescu, şi primarul Sucevei Ion Lungu.

Maiorul Marian Mihai Lungu are 35 de ani, iar în 2001 a absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti. Pînă-n prezent, el şi-a desfăşurat activitatea la Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei Române şi la Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Marian Lungu a participat şi la misiuni internaţionale în Kosovo şi Afganistan. În ultima perioadă, el a îndeplinit funcţia de şef de stat major al unui batalion de ordine publică din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Colonelul Iulian Iacob fusese numit la comanda Jandarmeriei Suceava, cu titlu interimar, pe 20 septembrie. El l-a înlocuit pe generalul de brigadă Eugen Şalar care, luna trecută, a fost trecut în rezervă prin decret al preşedintelui Traian Băsescu. Pe 15 august, Eugen Şalar a împlinit vîrsta de pensionare pentru gradul său, anume, 56 de ani. Eugen Şalar a coordonat activitatea Inspectoratului de Jandarmi Suceava, începînd cu anul 2005.

Maiorul Marian Mihai Lungu, noul comandant al Jandarmeriei Suceava, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava